Vakantie in de natuur met Last Minutes in Slowakije

Silica ijsgrotTijdens een rondreis door Slowakije zult u tot de plezierige ontdekking komen dat een natuurlijke Last Minute in Slowakije zeer veel te bieden heeft. De grotten van de Slowaakse Karst zijn een groep grotten, ontstaan gedurende miljoenen jaren waarbij kalksteen in water wordt opgelost waardoor bijzonder gevormde grotten ontstaan, zeer bijzondere Last Minutes in Slowakije. Zeven grotten staan inmiddels op de werelderfgoedlijst van UNESCO zoals de Domica en Baradalagrot, de Silica ijsgrot. Deze bezienswaardigheid tijdens uw last minutes in de natuur is uniek, zeer oud en indrukwekkend en maken uw natuurlijke Last Minute in Slowakije speciaal. Een van de oudste openbare parken in Europa vindt u bij Janko Kral Orchard bij Bratislava. Het park is ooit opgericht in de 17e eeuw, als omgeving voor het tentoonstellen van kunstwerken. Nu is het een wandelpark met vele soorten bomen, steegjes, rust en stilte. Deze exclusieve Last Minutes in Slowakije geven u de kans om op een gezellige manier kennis te maken met dit prachtige land.

Actief genieten tijdens een natuurlijke Last Minute in Slowakije

U kunt actief genieten van een vakantie in de natuur tijdens een Last Minute in Slowakije. Slowakije gaat heel voorzichtig om met het natuurlijke landschap, dat blijkt ook wel uit het groeiende aantal natuurparken, nationaalparken bij de Last Minutes in Slowakije. Een paar bekende beschermde gebieden zijn de Tatra, het Slowaakse paradijs, klein Fatra. De nationaalparken zijn vrij toegankelijk voor bezoekers, bosrijke gebieden met inwoners zoals herten, lynxen en bruine beren. Zo komt u ook veel grotten tegen tijdens een last minutes in Slowakije, zoals in de Tatra en ook in het Slowaakse paradijs, met de ijsgrotten van Demanovska en Dobsinska, het zijn de enige aragonite grotten van Europa. De Melkweghall is een prachtige grot en dankt zijn naam aan de ovale vormen. Dit zijn stuk voor stuk prachtige bestemming voor u als het natuurlijke landschap van Slowakije wilt bewonderen tijdens een Last Minute in Slowakije. U vindt bij de Last Minutes in Slowakije ook mooie stadsparken, zelfs meerdere in Bratislava, zeer goed onderhouden dus een genot voor hen die een rustpunt zoeken in de stad. Kies voor een natuurlijke Last Minutes in Slowakije die bij u past.

Een Last Minute in Slowakije biedt een perfecte vakantie in de natuur

Nationaal park pieniny slowakijeU kunt talloze nationale parken, tuinen en bergen bezoeken tijdens een natuurlijke Last Minute in Slowakije. Het aanbod is groot, dankzij het geweldige natuurlijke landschap van Slowakije, dankzij de bescherming voor deze gebieden. Het nationaalpark TANAP is een mooie Last Minute en het grootste nationale park van Slowakije en deels in Polen, ooit ontstaan in Presov en Zilina in het Tatragebergte. U vindt hier bergen, gletsjermeren en sporen van gletsjers, een mooie natuurlijke Last Minute in Slowakije. Het nationaalpark Pieniny is het kleinste park in Slowakije, u vindt hier tijdens een Lastminute in Slowakije een prachtige ravijn waar de Dunajec ver weg in de diepte stroomt, een tocht per houten vlot vanaf het Rode klooster in Cerveny Klastor is hier een topattractie, zeker doen als u in de gelegenheid bent. Een bezoek aan de botanische tuinen van Komnicky peak, de bijna hoogste berg van Slowakije op een hoogte van 2633 meter is een bijzondere Lastminute in Slowakije, zowel de bestemming als de reis er naar toe. Deze natuurlijke Last Minutes zijn zeer bijzonder. U vindt hier een verrassende verzameling van flora en begroeiing ondanks de grote hoogte en de daarbij horende lagere temperaturen, als toegift heeft u van hieruit een prachtig uitzicht op de Hoge Tatra. U zult veel plezier beleven aan deze natuurlijke Lastminutes in Slowakije.

Meer vakantiehuizen
Bekijk onze vakantiehuizen