Last Minutes in Slowakije voor uw familievakantie

Geiser in slovakijeEen exclusieve vakantie in Slowakije is een specialiteit bij de Last Minutes in Slowakije. U vindt diverse vakantiebestemming in Slowakije waar u zowel van een cultuurvakantie als van een actieve vakantie kunt genieten, dankzij de natuurlijke omstandigheden in combinatie met de voorzieningen. Het Slowaakse Paradijs is een van deze superlocaties van een Last Minute in Slowakije. Het is een middelgebergte met ravijnen zoals Sucha Bela, met watervallen en grotten zoals de ijsgrot Dobsinska. U vindt hier de burcht Spissky Hrad bij de mijnwerkersstad Roznova, de burcht Krasna Horka met het Jugendstil mausoleum, de geiser Herlany met een prachtig wandelgebied, het bergmeer Morske Oko. Bij Dobsina vindt u de grootste ijsgrotten van de wereld. Een Last minute als familievakantie op deze locatie is beslist een succes, voor jong en oud. Of u nu wilt uitrusten, fietsen, wandelen, genieten van natuur of cultuur, het kan allemaal tijdens deze afwisselende Lastminute in Slowakije. De Lage Tatra is een ander mooi voorbeeld hiervan, een prachtig gebied met rotskammen en formaties met grotten, holen, obelisken, bergtoppen met meer dan 2000 meter, de hoogste is zelfs 2025 meter en heet Chopok. Het is een nationaalpark en een paradijs voor liefhebbers van een natuur- en wandelvakantie. Bij Banska Bystrica vindt u mooie wintersportgebieden, zeker het proberen waard tijdens uw Last Minute in Slowakije. Andere voorbeelden van natuurlijke lastminutes zijn Brenzo met nog een levende folklore, bij het Liptov meer kunt u genieten van een vis- en surfvakantie, bij Dolina vindt u druipsteengrotten. Deze Lastminutes in Slowakije zijn veelzijdig en veelbelovend. U vindt hier alles wat u nodig heeft voor een onbezorgde en exclusieve Last Minute in Slowakije.

Relaxen in de natuur tijdens een Last Minute in Slowakije

Een gevarieerde vakantie in Slowakije is wat veel mensen zoeken, daarom zijn de Last Minutes in Slowakije ook zo populair. De combinatie van natuur, ontspanning, rust en stilte zijn belangrijke ingrediënten voor hen die gewoon even bij willen komen van een periode hard werken of veel stress. Een bezoek aan Dudince Spa is een mooie manier om van een ontspannen Lastminute in Slowakije te genieten, het is een van de vele wellnessvakanties in Slowakije. Het is het jongste medische spa in Slowakije, midden tussen de wijngaarden, in een prachtig landschap, heel veel schone frisse lucht. Tijdens deze natuurlijke Last Minutes in Slowakije kunt hier eindeloos zwemmen, tennissen, fietsen, wandelen, mountainbiken, excursies maken. In combinatie met een bezoek aan het Spa is deze vakantie een schoolvoorbeeld van een afwisselende Last Minute in Slowakije. Zo heeft Slowakije 22 kuuroorden dankzij de vele warmwaterbronnen, minerale waterbronnen. Zo heeft Slowakije 1160 ‘geregistreerde bronnen’, waar de geneeskrachtige werking van bewezen is. Een mooie voorbeeld van een wellnessvakantie tijdens een Lastminute in Slowakije is het recreatie-spacomplex in Sturovo, met zwembaden, tennisbanen, zoutbaden, wandelroutes, fitnessruimtes, watersportfaciliteiten, massagezwembad, een lagune van bijna 4 km, een prachtige vakantiebestemming voor uw Lastminute in Slowakije. De samenwerking van de Slowaken met de natuur zorgt ervoor dat u kunt genieten van een zeer afwisselende Last Minute in Slowakije.

Last Minutes voor een spetterende actieve vakantie in Slowakije

Last minutes wintersport slovakijeLast Minutes in Slowakije zijn vaak een afwisselende vakantie, omdat cultuur en natuur heel dicht bij elkaar liggen. Slowakije is een gastvrij land, u vindt er een prachtig natuurlijk landschap, met nog relatief weinig massatoerisme wat uw Last Minute in Slowakije zeker niet duurder maakt. U vindt door het hele land fiets-, wandel- en paardrijroutes, golfbanen, wintersportvakantie, watersportvakantie, cultuurvakantie met historische steden en musea en kastelen. Dit zijn de ingrediënten voor een heerlijke actieve lastminute in Slowakije. De Liptov regio is erg mooi en veelzijdig, een ideale vakantiebestemming tijdens uw Lastminute in Slowakije. U vindt hier een kunstmatig meer, het Museum van het Liptov dorp. Een veel bezochte badplaats is Liptovsky Trnovec met veel watersportmogelijkheden zoals zeilen, windsurfen, zwemmen. Daarnaast vindt u hier een prachtig wandelgebied, genieten van en in de natuur kan dus echt hier. Een gevarieerde Last Minute in Slowakije is een bezoek aan Vrbicke in een schitterende vallei in de Lage Tatra. De bergen zijn zichtbaar in het schone water van de vallei. U vindt hier een mooie wandelvakantie, mountainbike vakantie, bergsporten tijdens een Last Minute in Slowakije. Daarnaast kunt u hier vrij eenvoudig de Demanovska druipsteengrot bezoeken, een prachtig stuk natuur tijdens een bijzondere Last Minute in Slowakije.  Het dorp hier heeft ook behoorlijk wat culture monumenten zoals een literair-historisch museum, een synagoge, een houten kerk. Doe uzelf en uw gezin een plezier en kies voor een Lastminute in Slowakije.

Meer vakantiehuizen
Bekijk onze vakantiehuizen