Last  Minutes in Slowakije voor uw cultuurvakantie

Last minutes cultuurvakantie bratislavaEen historische cultuurvakantie in Slowakije is eenvoudig te vinden bij de Last Minutes in Slowakije. Het land heeft een breed aanbod van historische Last Minutes in Slowakije met monumenten, kastelen, musea. Daarnaast is de natuurlijke omgeving schitterend, waardoor de toeristische excursies een attractie op zich zijn tijdens uw Last Minutes in Slowakije. Een bezoek aan Vlkolinec is een must als u geniet van een mooie last minute in Slowakije, het is een dorp met 35 inwoners, in de regio Zilina. Het zijn 40 bewoonde historische houten huizen, nog in originele staat, terug te vinden op de lijst van beschermde gebouwen door de UNESCO, een prachtige bestemming voor een Last Minute in Slowakije. De Slowaakse nationale galerij vindt u in twee historische gebouwen langs de rivier, met een tentoonstelling over kunst , volkskunst, ambachten, middeleeuwse kerkelijke beelden, houtsnijwerk, gebeeldhouwde altaarpanelen; de tentoonstelling is afwisselend en internationaal. Als u in de omgeving bent tijdens uw Last Minute in Slowakije, zou u deze galerij moeten bezoeken. In het centrum van Bratislava vindt u twee boeiende musea, het klokkenmuseum en het joodse museum, prachtige culturele Last Minutes in Slowakije. Een Last Minute in Slowakije is een zeer geschikte vakantie voor hen die op zoek zijn naar een historische cultuurvakantie.

Last Minutes in Slowakije voor een uniek cultuurvakantie

U vindt prachtige cultuurmonumenten tijdens een Last Minute in Slowakije. Gedurende een rondreis zult u veel mooie kastelen en historische steden en musea kunnen bewonderen. Spissky hrad is een kasteelruïne, de grootste kasteellocatie in Centraal Europa, het is zeker een bezoek waard tijdens een Last Minute in Slowakije. Bezoek de historische stad Bardejov in de Saris-regio, er is hier een middeleeuws stadscentrum, beschermd door de UNESCO, een gezellige stadswandeling door deze stad is zeker aan te raden, een mooie vakantiebestemming voor uw Last Minute in Slowakije. U vindt in het regionale museum Bardejov de grootste collectie religieuze kunst en artefacten, te bewonderen tijdens een Last Minute in Slowakije, met een historische en religieuze waarde waardoor deze tentoonstelling als zeer speciaal wordt ervaren door de bezoekers. Andere culturele en historische Last Minutes in Slowakije vindt u in Levoca bij de kerk van St. Jacob het grootste houten altaar in de wereld, St. Apostel altaar. Het is een rooms-katholieke kerk uit de 14e eeuw,  met altaren, religieuze kunstvormen, bijzondere houtsnijwerk en beschilderingen. Deze culturele Last Minutes in Slowakije zijn uniek in zijn soort. Het Andy Warhol familiemuseum in Medzilaborce is het enige museum ter wereld, een unieke Last Minutes in Slowakije, u vindt hier een collectie van originele meesterwerken, over het werk, zijn leven, de familie van deze kunstenaar Warhol, dankzij de aantrekkelijke opzet van het museum is het een bijzondere Last Minute in Slowakije voor het hele gezin.

Bij de Last Minutes in Slowakije vindt u prachtige stedentrips

Vlkolinec unesco erfgoedLast Minutes in Slowakije en stedentrips gaan heel goed samen. In Slowakije denkt u hierbij gelijk aan Bratislava, logisch als u het aanbod van cultuur, historie en het centrum bekijkt. De eerste aanblik van de stad is de burcht van Bratislava op een heuvel aan de Donau uit de 15e eeuw. Na een succesvolle restauratie is het nu de blikvanger van de stad, een aanrader tijdens een Last minutes in Slowakije, met een schitterend uitzicht op de omgeving en een van de historische monumenten die u zeker zou moeten bezoeken tijdens een stedentrip in Bratislava als onderdeel van een Lastminute in Slowakije.  Zo vindt u hier de Hongaarse katholieke St. Elisabethkerk, ook wel de Blauwe kerk genoemd. Tijdens een Last Minute in Slowakije bezoeken de mensen deze kerk om religieuze en historische redenen. Zo vindt u hier het Wijngaard museum, dit museum staat bekend als het beste museum van Slowakije, een prachtige Last Minute. Deze Lastminute in Slowakije zal u zeker niet teleurstellen. De laatste zes weken van het jaar vindt u in Bratislava traditionele kerstmarkten met handgemaakte houten kerststallen, versiering, lekker eten en drinken, muziek waar veel bezoekers op afkomen zowel nationaal als internationaal, een sfeervolle Last Minute kunt u hier verwachten. Vanwege het grote aanbod van musea en andere bezienswaardigheden tijdens deze Last minutes in Slowakije zult u niet alles kunnen bekijken in een enkele dag, vergeet dit niet tijdens het plannen van deze prachtige Last Minute in Slowakije. Bezorg uzelf een mooie Last Minute in Slowakije.

Meer vakantiehuizen
Bekijk onze vakantiehuizen